fredag 11 mars 2011

Ljusare tider!

Är ikapp med skoluppgifterna, barnen har inte magsjuka och det är fredag= Ljusare tider! :-)

Har vabbat hela veckan och pluggat på kvällarna, så nu är jag ikapp känns det som. Hemmet är ett enda stök-kaos men det har varit så fint väder så att det är bara att gå ut och förtränga kaoset och njuta av solen istället!...Och försöka hålla sig hemmifrån så att man inte riskerar att få besök ;-)

Har varit jättemysigt att ha barnen hemma hela veckan och ha lite sportlov för dom. Vi har målat, bakat, lekt ute, promenerat och ätit Thailunch. Haft en riktig mysvecka! Idag är R också ledig så få se vad vi hittar på! Lyx att vara hemma allihopa!

Fick kläderna från babyshop...Hummeljackorna var jättefina, men små i storleken så Mini får ta Lilla M´s och så har jag beställt en större strl till Lila M. Ska Tradera ut den minsta jackan och en massa annat som jag rensat ut från flickornas garderob. Tycker att det är toppen med tradera, ett smart sätt att spara på miljön och pengar!

Fick också skorna till flickorna, Minis kommentar var "Sån haaj pojkarna" och Lilla M tyckte "inte att dom var fin" så dom åker tillbaks och blir ersatta av ett par vita (opraktiska!) istället!

Idag står provtagning, och bibliotekbesök på schemat, har ett par försenade bibbloböcker som skulle behöva lämnas in. Skall även ringa och söka jobb samt försöka ta reda på om vi får köpa lös våran stugtomt! Ska också ringa på en lägenhetsannons för mina svärföräldrars räkning. Varrierade uppdrag idag :-)
...Men först kaffe!!!

Inga kommentarer: